BiH: UNIQA S.O.S. pomoć na putu s neograničenim brojem asistencija

UNIQA osiguranjeKvar vozila ili saobraćajna nesreća za vrijeme putovanja i druge slične nepredviđene situacije zahtijevaju trenutno rješenje, a pronaći mehaničara koji će doći do mjesta kvara ili samostalno organizovati prevoz vozila do najbližeg servisa u mnogim je slučajevima nemoguća misija, pogotovo ako je pomoć na cesti potrebna izvan radnog vremena.

Pomoć na putu UNIQA S.O.S. novi je proizvod UNIQA osiguranja BiH koji je predstavljen početkom decembra, a koji može pomoći klijentima koji se nađu u sličnim situacijama. Uz UNIQA S.O.S. Pomoć na putu brzo i lako mogu se premostiti sve eventualne prepreke na putu, bilo da se nalazite u Bosni i Hercegovini ili u Evropi.

Jedna od prednosti proizvoda UNIQA S.O.S. jest neograničen broj asistencija za vrijeme trajanja osiguranja, a godišnja premija značajno je povoljnija u odnosu na slične proizvode koji se nude na tržištu. Proizvod se može ugovoriti nezavisno o tome imate li već ugovorenu polisu auto-osiguranja ili auto-kasko osiguranja.

Osim organizacije pomoći, UNIQA S.O.S. omogućava pokriće troškova popravke vozila na licu mjesta, prevoz vozila do najbližeg servisa, te zamjensko vozilo ili smještaj.

Da bi klijent ostvario pravo na korištenje usluga UNIQA S.O.S., sve što treba napraviti jest pozvati servisni centar za pomoć na putu koji je dostupan 24 sata dnevno, u državi ili u Evropi, a UNIQA će osigurati organizaciju pomoći na putu i pokriti neophodne troškove.

Više informacija o proizvodu možete dobiti pozivom na besplatni broj 080 020 251 ili putem službene web stranice UNIQA osiguranja.

seebiz.ba