FBiH: Wiener osiguranje na novoj adresi u Zenici

Wiener osiguranje

Regionalni centar Wiener osiguranja u Zenici danas je svečano označio početak poslovanja na novoj adresi u gradu i sa novoimenovanom direktoricom Nermom Saračević.

 

U skladu sa strategijom i planovima Wiener osiguranja za širenje i optimizaciju poslovne mreže,  unapređenje prodaje i kreiranja što većeg zadovoljstva klijenata, Regionalni centar Zenica je osnažen novim menadžmentom i preseljen je na novu lokaciju.

Nerma Saračević, novoimenovana direktorica Regionalnog centra Zenica, posjeduje bogato radno iskustvo i obavljaljala je veći broj rukovodnih funkcija u bankarskom i sektoru osiguranja dugi niz godina.

Regionalni centar Zenica se odnedavno nalazi i na novoj lokaciji u sklopu modernog poslovnog prostora u RK Bosna, koji je lakše dostupan klijentima i koji je opremljen u skladu sa najmodernijim standardima poslovanja u osiguranju, na adresi Trg Alije Izetbegovića 73.

„Tržište Zeničko-dobojskog kantona ima veliki potencijal i za Wiener osiguranje predstavlja jedno od strateških tržišta. Shodno  tome i u skladu sa našim ambicioznim planovima za širenje i optimizaciju prodajne mreže, Regionalni centar Zenica je preseljen na novu lokaciju, koja je više dostupna klijentima i koja je opremljena po najmodernijim standardima poslovanja u osiguranju. Na ovaj način želimo da postignemo veće zadovoljstvo naši postojećih i budućih klijenata kroz unapređenje usluga koje pružamo, jačanje ponude naših proizvoda osiguranja i poboljšanja korisničkog iskustva“, izjavila je Saračević.

Na novoj adresi klijentima će biti dostupne sve usluge Wiener osiguranja u skladu sa najsavremenijim svjetskim trendovima iz oblasti osiguranja od 8 do 16h svakog radnog dana.

Wiener osiguranje je član najveće osiguravajuće grupacije u Centralnoj i Istočnoj Evropi – Vienna Insurance Group, koja posluje u 25 zemalja i koja godišnje ostvari oko 10 milijardi evra premijskog prihoda. Wiener osiguranje ima razgranatu mrežu od 8 Filijala, 5 Regionalnih centara i preko 50 poslovnica širom zemlje te nastavlja sa širenjem poslovne mreže, zapošljavanju novih radnika i osvajanjem još većeg tržišnog udjela.

capital.ba