AMSS: Putna osiguranja moguće zaključiti i onlajn

ams osiguranjeAuto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je danas da je građanima uoči odlaska na godišnje odmore omogućio zaključivanje polisa putnog osiguranja i onlajn putem.

AMSS građanima nudi 30 odsto popusta na premiju osiguranja u promotivnom periodu, ukoliko se odluče na takav način ugovaranja putnog osiguranja.

Tako će građani za samo 735 dinara, koliko košta premija za individualnu polisu za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, biti zaštićeni skupih troškova usled hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja, poručuju iz AMSS.

To, kako ukazuju, predstavlja pravu pogodnost onima koji na put idu porodično, jer premija u tom slučaju iznosi 1.617 dinara za isti vremenski period.

Navode i da je dovoljno da građani samo prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijaju uz polisu, pa će troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, AMSS preuzeti na sebe.

Detaljno uputstvo za online ugovaranje putnog osiguranja građani mogu da pronađu na sajtu webshop.ams.co.rs ili na telefon 0800-009-009.

tanjug.rs