RS: Nova poslovnica Wiener osiguranja u Doboju

Wiener osiguranjeNova poslovnica Wiener osiguranja u Doboju svečanim prijemom označila početak poslovanja na novoj lokaciji – Ul. Kralja Dragutina 13 (pored Addiko banke), u centru grada.

 U skladu sa strategijom Wiener osiguranja za unapređenje lokacija vlastite poslovne mreže i  usluge u cjelini, te i radi kreiranja što većeg zadovoljstva klijenata, Poslovnica Doboj se od sada nalazi na novoj lokaciji koja je lakše dostupna klijentima. Poslovnica Doboj je smještena u savremeno opremljenom prostoru u samom centru grada, sa obezbijeđenim parkingom i otvorena je svaki radni dan od 8 do 16h.

Wiener osiguranje na ovaj način želi da bude što bliže klijentima za sve njihove potrebe – od savjetovanja u vezi sa sklapanjem optimalne polise osiguranja, pružanjem sveobuhvatne osiguravajuće zaštite po najpovoljnijim cijenama, pa do brze i kvalitetne obrade šteta.

Wiener osiguranje Doboj

„Doboj i dobojska regija za nas predstavljaju jedno od najvažnijih tržišta. Wiener osiguranje je već duže vrijeme prisutno u ovoj regiji, u kojoj imamo veliki broj klijenata i ambiciozan plan da taj broj i povećamo. Wiener osiguranje je specijalista za osiguranje imovine fizičkih i pravnih lica, kao i za životna osiguranja, a lider smo u isplati šteta u zemlji već duži niz godina. Samo tokom 2014. i 2015. godine isplatili smo oko 60 miliona KM šteta, najvećim dijelom po osnovu šteta od katastrofalnih poplava. Nakon tih poplava, u kojima je dobojska regija nažalost jako puno stradala, pružili smo maksimalnu podršku svojim klijentima, uz ubrzanu procjenu i isplatu šteta u milionskim iznosima. Cilj nam je da što veći broj fizičkih i pravnih lica ima ovakvu vrstu osiguravajuće zaštite,  kako bi se što brže sanirale posljedice a životi i poslovanje vratili u normalu. Kao dio vodeće osiguravajuće grupacije u Austriji i Centralnoj i Istočnoj Evropi – Vienna Insurance Group, imamo ogroman kapacitet za isplatu šteta u sklopu međunarodnih osiguravajućih aranžmana za ovakve vrste katastrofa, a ujedno nudimo i najbolja rješenja, kreirana prema savremenoj svjetskoj praksi. U našoj paleti proizvoda možete da nađete sve vrste proizvoda osiguranja, koji su maksimalno prilagođeni potrebama klijenata, po najpovoljnijim cijenama i uz garancije isplate štete“, izjavila je Branka Blagojević, rukovodilac Poslovnice Doboj Wiener osiguranja.

Capital.ba